SCHWARZKOPF BC Bonacure Moisture Kick micellar cleansing conditioner - micelinis plaunamas kondicionierius su hialurono rūgštimi, normaliems ir sausiems plaukams

Jau gana senai mano namuose gyvena plaunantis kondicionierius iš profesionalams skirtos Schwarzkopf linijos. Mano manuose toks miniukas atsidūrė po blogerių mainų su Salomėja iš VeniVidi. Atrodo naujovė, atrodo įdomus dalykėlis, tačiau pripažinsiu, ilgą laiką šios priemonės vengiau ir labai bijojau susivėlusių, neišplautų plaukė efekto, po jos naudojimo. Galiausiai prisiruošiau, išbandžiau ir noriu papasakoti tą greičiau savo pirmą įspūdį apie tokio tipo priemonę ir tuos pirmuosius mano potyrius.

"Ateitis jau yra, tik dar nepristatyta klientams."
Viljamas Gibsonas


Produktas: SCHWARZKOPF BC Bonacure Moisture Kick micellar cleansing conditioner - micelinis plaunamas kondicionierius su hialurono rūgštimi, normaliems ir sausiems plaukams
Gamintojas: "Schwarzkopf & Henkel". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: išplauti plaukus, kondicionuoti, drėkinti, suteikti spindesio
Tinkamas tipas: normaliems ir sausiems plaukams
Labiausiai patiko: švelnus plovimas
Labiausiai nepatiko: kondicionuojamasis efektas nepakankamas
Tūris: aš turiu mini pakuotę su 50 ml priemonės, paprastai parduodama po 500 ml
Kaina*: 500 ml apie 18,22 EUR
Kur galima įsigyti: faktiškai radau tik ČIA, bet turėtų būti visuose profesionalius Schwarzkopf produktus parduodančiose parduotuvėse (Douglas, kuryba.eu, inhair)
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: BC Moisture Kick plaunantis micelinis kondicionierius sukurtas normaliems ir sausiems plaukams. Priemonė su hialiurono rūgštimi subalansuoja natūralią plaukų drėgmę, sustiprina plaukus ir jų elastingumą. Priemonė ilgai drėkina plaukus ir galvos odą, švelnina plaukus ir jų paviršių, maitina plaukus ir suteikia spindesio ir natūralaus purumo.

Micelių technologija puikiai žinoma veido priežiūroje ir pasižymi gerai valančiomis savybėmis. Micelės švelniai pakelia nešvarumus, dulkes, aliejus ir išskalauja juos su vandeniu. Tokiu būdu plaukai itin švelniai išplaunami. 



Viena priemonė ir švelniai išplauna ir kondicionuoja plaukus.
Plaunantis kondicionierius pakeičia plaukų priežiūros rutiną  - tinka plauti kas trečią plovimą.
Unikali micelių technologija.
Švelnus, mažai putojantis, be sulfatų, švelnus ploviklis ir kondicionuojanti priemonė tinka visų tipų plaukams.

Naudojimas

1. Padenkite reikiamą kiekį produkto ant šlapių plaukų.
2. Palikite produktą 2 minutėms ir peršukuokite plaukus, kad užtikrintumėte tolygų padengimą.
3. Vos vos padrėkinkite plaukus vandeniu ir pamasažuokite.
4. Išskalaukite priemonę iš plaukų ir formuokite kaip įprasta.

Plaunantį kondicionierių naudokite kas trečią galvos plovimą.





Kaip jau tikriausiai aišku iš nuotraukų, aš turiu mini dydžio pakuotę, iš kurios produktas išsispaudžia labai sunkiai, tačiau daugiau dėl produkto konsistencijos, o ne dėl pačios pakuotės. Su pilno dydžio pakuotėmis, tikiu tokių problemų nėra, viskas dozuojama pompos paspaudimais ir vonioje nereikia maigyti plastikinės pakuotės, purtyti ir visaip kitaip bandyti iškrapštyti lauk reikiamą produkto kiekį.

Švariai baltas pakuotės dizainas su mėlynais akcentais atrodo dailiai ir gaiviai - man asmeniškai spalvų dermė itin patraukli, suteikia gaivumo, profesionalumo ir švaros iliuziją, o juk to ir norime iš tokio tipo priemonės?

Labai gaila, kad platintojai nusprendė užklijuoti lipduką ant sudėtinių dalių. Žinote, va man dabar norisi pabambėti - pirkdama produktus visuomet žiūriu, kad ingredientai nebūtų paslėpti po visokiais lipdukais. Jei reikia peržiūriu visas pakuotes ir renkuosi tą, kurios lipdukas neslepia sudėtinių dalių. O jei tokios pakuotės nerandu - dažnai palieku produktą parduotuvės lentynoje. Ne tik dėl to, kad visuomet lieka klausimas, ar pavyks lipduką nuplėšti, bet dar parduotuvėje mėgstu peržvelgti sudėtį ir pasižiūrėti ar nieko man nepriimtino nėra.

Pilno dydžio pakuotės. Nuotrauka iš ČIA

Kvapas man labai malonus ir primena kažkokias pažįstamas geles su kirpyklos kvapais. Gaiviai malonus, bet po plovimo trumpai išliekantis kvapas.

Konsistencija vizualiai atrodo lengva, kondicionieriaus, bet iš tiesų tiršta, labiau kaukę primenanti konsistencija.


Sudėtis: nors ir ant šito buteliuko sudėtinės dalys yra, tačiau platintojų užklijuotas lipdukas negražiai nusiplėšė ir sugadino ingredientų sąrašą. Ko tik aš nebandžiau... ir krapščiau, ir kaitinau garais, ir tikėjausi kažkaip sulipdyti po skiautelę, ir mirkiau... Deja, matau vos kelis ingredientus, todėl apgailestauju, kad ir kaip norėjau pasižiūrėti pati ir parodyti jums, bet šį kart tiesiog negaliu...


Poveikis.  50 ml buteliuką sunaudojau per porą kartų, ir iš karto pastebiu, kad antram kartui buvo mažoka. Mano plaukai ilgi, todėl pasak gamintojų man reiktų 10 pompos paspaudimų. Čia pompos nėra, tad matuoju viską iš akies.

Mano akiai ir juslėms buvo labai neįprastas priemonės naudojimas - priemonė visiškai neputoja kol masažuoji plaukus ir atrodo, kad na tikrai neišplaus plauko. Buvau pasiruošusi šampūną, jei kartais prireiktų išplauti plaukus po šio plaunančio kondicionieriaus, bet iš tiesų neprireikė.

Plaunantis kondicionierius pašalino nešvarumus iš plaukų. Dengti prieš plovimą aliejinės kaukės nerizikavau ir po naudojimo nemanau, jog tai priemonė, kuri išplautų sunkesnius plaukų formavimo produktus, aliejines kaukes ir kitas sunkias priemones. Apskritai šitas dalykėlis švelniai plauna plaukus. Po plovimo plaukai tapo minkšti, švelnūs, įgavo truputį spindesio ir kiek daugiau purumo, nei esu pratusi jausti.

Aš turiu sausus, pažeistus, dažytus plaukus, kuriems bene visuomet renkuosi glotnumo suteikiančias, riebias priemones. Tačiau šį kartą to glotnumo nebuvo, šampūnas - kondicionierius šiek tiek pakėlė plaukus nuo šaknų, suteikė purumo. Vėlgi, kalbant apie purumą, tikrai nereiktų tikėtis, kad tai bus purumo suteikianti priemonė, tad ploniems plaukams pakeliamojo efekto nepakaktų. Kaip kad man nepakako glotninimo, plaukai vis dar vėlėsi ir siaubingai norėjosi tepti dar ir plaukų kaukę. Jei turėčiau pilno dydžio pakuotę, taip ir daryčiau.

Mano nuomone tai puikus būdas toms, kurios labai skuba rytais: viena priemone plaukus galima labai greitai išplauti ir pakondicionuoti. Aš nemanau, kad šitie plaunamieji kondicionieriai gali pakeisti plaukų priežiūros priemones - po jos mano reikliems plaukams dar būtinai reikia ir kaukių ir aliejų. Bet juk gamintojas to ir nežada, tiesa? Produktas sukurtas kas trečiam plovimui ir yra skirtas švelniai išplauti plaukus ir odą bei išvengti šampūno naudojimo. Ar po poros naudojimų aš sužavėta? Gaila, tačiau nelabai - manau produktas turi nemažai perspektyvų tapti populiarus tarp sausaplaukių, tačiau papildomų priemonių reiklesnių plaukų savininkės tikrai neišvengs. Kita vertus - produktą naudojau vos porą kartų ir galbūt dar nepastebėjau tų visų co-wash tipo priemonių privalumų? Pasirodė visai geras dalykas, bet ne tiek, kad būtinai ieškočiau kur dabar nusipirkti ir nebemokėčiau be jo gyventi. Tačiau abejinga nelikau - kyla smalsumas imti ir įsigyti tokį produktą, o pabandžius ilgiau bus aišku, reikia man to kas trečio plovimo su plaunančiu kondicionieriumi, ar visgi ne.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai