STARSKIN "Eye Catcher" smoothing bio-cellulose second skin eye mask - lyginanti lakštinė celiuliozės paakių kaukė

Dar iš kaži kokio laikotarpio, ypatingų progų mano namuose laukia Starskin paakių srities kaukė. Apie šį prekinį ženklą niekuomet nepasakojau bloge, niekad nesu jo naudojusi, tačiau tai nereiškia, kad nieko nežinau. Kompanijos produkcija garsėja efektyviomis (ir visai ne pigiomis) veido kaukėmis. Tačiau jei jos tikrai veiksmingos - kartas nuo karto ar tam tikroms progoms išbandyti verta, tiesa? Aš deja šį kartą jums pasakosiu ne apie veido, o apie paakių srities kaukę - paakių zona mano veide yra problemiškiausia ir kelianti daugiausiai rūpesčių - ryškėjančios raukšlės, pajuodę paakiai, o dabar ir pasausėjusi oda... Ar gali viena kaukė padaryti stebuklus? Atrodo tikėti tokia magija būtų naivu, bet visai norisi... Bandom!

"Prietaringi - tas pats, kas kare baikštūs: jie patys išgyvena ir kursto kitų paniką."
Volteras


Produktas: STARSKIN "Eye Catcher" smoothing bio-cellulose second skin eye mask - lyginanti celiuliozės paakių kaukė
Gamintojas: "Starskin" Šveicarija. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: atgaivinti paakių sritį, sumažinti smulkias raukšleles, drėkinti, mažinti tamsius ratilus ir paburkimus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai atgaivina ir sudrėkina 
Labiausiai nepatiko: nuolat slydo nuo paakių srities
Tūris: 12 g/ 12 ml - 1 pora
Kaina*: apie 9,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse (šiuo metu nėra), Beautybay, Lookfantastic
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Inovatyvi lakštinė paakių kaukė atgaivina paakių sritį ir šviesina delikačią zoną aplink akis. Lengvai naudojamos kaukės suteikia matomą rezultatą per 15 minučių. Unikalus serumas, kuriuo išmirkyti celiuliozės lakštai efektyviai sumažina paburkimus, raukšleles ir paakių patamsėjimus. Oda atrodo jaunesnė, atgaivinta ir gražesnė.

Specialiai suformuoti paakių padeliai idealiai tinka odai po akimis. Kaukės turi natūralių fermentų, vitaminų ir kokoso sulčių, tad drėkina odą. Saldymedžio šaknies ekstraktas šviesina odą. Brokoliai intensyviai drėkina. Mėlynių ekstraktas ir alyvuogių aliejus maitina ir suteikia tonuso paakių odai. Galiausiai Allantoinas ir ramunėlės sumažina odos sudirgimus ir paburkimus. Akys iš karto atrodo šviesesnės, spindinčios, raukšlelės aplink akis mažesnės, tamsūs ratilai ir paburkimas ženkliai mažesni. 

Tokio tipo kaukės puikiai tinka įvairioms progoms pasiruošti. Yra nepamamainomos po naktinio vakarėlio ir ilgų skrydžių lėktuvu.

Naudojimas
1. Nuprauskite veidą ir nudžiovinkite odą. Paakių kaukės turi būti dengiamos ant sausos odos. Prieš dedant kaukes pirštų pagalvėlėmis lengvai padenkite serumo ant paakių srities.Atsargiai išimkite kaukes iš paketėlio.
Palaikę kaukę 10 minučių prieš naudojimą šaldytuve, 
suteiksite jai dar ir vėsinamąjį efektą, o paburkimai 
bus dar efektyviau šalinami.
2. Paakių kaukės turi tris sluoksnius. Pašalinkite apsauginius sluoksnius iš abiejų kaukės pusių. Padenkite kaukę ant paakių srities: ploną galiuką uždėkite ant nosies (kad kaukė veiktų triušiuko nosį), o išorinį, platųjį kraštą - po išorinio akies kampo pabaiga.
3. Išlyginkite kaukę lengvais spaudžiamaisiais judesiais, kad ji gerai priglustų prie odos. Palikite veikti 10-15 minučių. Po to nuimkite ir išmeskite lauk. Likusį serumą švelniai įtapšnokite į odą kol susigers.


Starskin paakių kaukės pakuotėje yra viena pora, todėl ir plastikinis maišelis visai toks, kaip vienkartinių kaukių. Raudonas plastiko maišelis su šviesesne žvaigžde manęs nesužavėjo. Nepasakyčiau, kad tokią pamačiusi iš karto imčiau į rankas. Normali pakuotė, labiau dėmesį atkreipia "The secret revealed" (paslaptis atskleista) ir panašūs užrašai, nei pakuotės vizualas.  

Nesu tikra, kad tokia pakuotė pati geriausia tokio tipo produktui - išimant iš maišelio apsauginiai sluoksniai buvo gerokai pasislinkę nuo pačių kaukių, slikoninės kaukės pasiglamžusios... Nieko ko negalima pataisyti, bet tikiu, kad patobulėti tikrai yra kur. 

Kvapas. Sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos, tačiau negaliu pasakyti, koks čia kvapas konkrečiai. Neutralus, kosmetinis, nėra pernelyg intensyvus. O ir užsidėjus kvapas nejaučiamas, sakyčiau uostant serumą kvapas jaučiasi, o celiuliozės padelių - ne.

Konsistencija. Skaidrios celiuliozės padeliai ir serumas. 


Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Propanediol, Phenoxyethanol, Olive Oil, Glycereth-8 Esters, Ethylhexylglycerin, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Carbomer, Arginine, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Panthenol, Snail Secretion Filtrate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Sodium Citrate, Polysorbate 20, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Collagen, Chamomilla Recuttita Extract, Adenosine, Allantoin, Disodium EDTA, Parfum, Acetyl  Hexapeptide-8.


Poveikis. Kaukės naudojimas gana paprastas - tokias su apsauginiais sluoksniais jau esu naudojusi veidui, tad naudojimas nebuvo sudėtingas - nuimi taškuotus apsauginius sluoksnius ir dedi ant paakių srities. Man sudėtingiau buvo tas kaukes iškrapštyti iš pakelio, nei užsidėti. Serumo pakelyje dar lieka ne tiek ir mažai, tad jį pasilieku po kaukės nuėmimo ir įmasažuoju į paakių sritį.

Norisi pagirti paakių kaukės storį, mano skoniui jis optimalus - nėra pernelyg plonas, tad padengti ir išlyginti nesudėtinga, tačiau ir ne per storas, kad sunkiai priglustų prie odos. Tačiau nežinau, ar dėl to, kad jos nėra itin plonos, ar dėl to, kad serumo čia daug, bet pirmas 10 minučių nuolat taisiau kaukę paakiuose, jos nuolat slysčiojo link skruostų ir kėsinosi pabėgti. Paskui kaukei padžiūvus tokių problemų nebeliko ir kaukė puikiai laikė ant odos.


Tiesą pasakius neskaičiavau kiek laiko kaukės buvo ant odos, tikriausiai daugiau nei 15 minučių, kol nebejaučiau per daug serumo. Na, o likučius, tradiciškai, sutepiau ant odos.  Tai koks tas poveikis? Tikrai ženkliai atgaivino odą, tikrai oda tapo šviesesnė ir skaistesnė, tad patamsėjimus irgi veikia. Tik nepasakyčiau, kad pašalina visus pajuodimus, bet paakių zona tikrai atrodo sveikiau, jaučiasi gaivesnė ir drėgnesnė. O va dėl raukšlelių visai nesutinku, gal kai oda šviesesnė, jų mažiau matosi, tačiau tikrai nepanaikina.

Kaukė visai nebloga ir man visai patinka jos efektas. Tik... neįpirkčiau tokios kasdien ir nepirkčiau kasdieniam naudojimui - prieš kažkokias progas taip, mielai atgaivinčiau paakius, ir makiažas gražiau dengiasi ant drėgnos, skaistesnės odos. Tad sakyčiau, kad veiksminga, proginė kaukė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai