BENEFIT the POREfessional face primer - makiažo bazė, maskuojanti poras

Vienas garsiausių Benefit produktų yra POREfessional makiažo bazė/ gruntas, maskuojantis ir paslepiantis poras. Man regis visas grožio pasaulis žino apie šią priemonę. Aš praimerių nenaudoju kasdien, ir apskritai, tai man labiau kažkokia proginė priemonė, ypač vasaros metu, kai nesinori apsunkinti veido odos. Kita vertus, tikriausiai dauguma rinkoje esančių praimerių suteikia odai gražesnį efektą, padeda ilgiau išlikti makiažui, suteikia sveiko švytėjimo ar kaip šiuo atveju, maskuoja odos poras, tai suteikiant veidui lygią išvaizdą. 

"Kas manęs nepražudo, tas mane sustiprina."
F. Nyčė


Produktas: BENEFIT the POREfessional face primer - makiažo bazė, maskuojanti poras
Gamintojas: "Benefit". Pagaminta JAV
Paskirtis: dekoratyvinė - užmaskuoti poras ir smulkias raukšleles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maskavimo efektas
Labiausiai nepatiko: dažniau naudojant kemša poras
Tūris: maniškio 22 ml, tačiau galima rinktis ir 7,5 ml ir 44 ml pakuotes
Kaina*: 7,5 ml - 13,49 EUR; 22 ml - 34,95 EUR; 44 ml - 56,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu 
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Jei tavo misija paslėpti poras, tau reikia slapto ginklo! Priemonės „POREfessional“ suteiks tavo odai glotnumo, paruoš poras ir jas paslėps, saugos odą nuo blizgesio, stabdys riebalų susidarymą ir darys daug kitų gerų dalykų!

Poros ir smulkios raukšlelės greitai tampa minimaliai pastebimos, o oda darosi vis glotnesnėi! Šilkinį, lengvos konsistencijos balzamą tepk prieš darydama makiažą arba po to. Beveik skaidrioje priemonėje yra vitamino E, kuris saugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio. Be aliejų. Tinka visų atspalvių odai. Sutvirtina makiažą.

Pradėk dieną puikiai pasirūpinusi POROMIS ir pasiruošusi viskam! Plonu sluoksniu tepk balzamą ant švarios ir šiek tiek sudrėkintos odos. Pirštų galiukais švelniai tapšnok nuo veido vidurio kraštų link. Mirktelėk žaviam savo atvaizdui veidrodyje ir daryk makiažą įprastai. Tepk balzamą pakartotinai bet kada, kai poros vėl pasidaro matomos. Švelniai patapšnok ant T srities odos ir paskirstyk ant makiažo. Mažas štrichas, kad atrodytum puikiai! 


Jau ne kartą, kalbėdama apie Benefit produktų pakuotes, žavėjausi žaismingomis, įdomiomis ir patrauklaus stiliaus pakuotėmis. Ne išimtis ir šios makiažo bazės. Atrodo paprasta tūbelė, ir nieko naujo jau čia neprigalvosi, tačiau vizualinis vaizdas labai 'skanus' akims, tiek spalvine gama, tiek žaismingu moterišku paveikslėliu.

Priemonė atkeliauja dar ir kartoninėje dėžutėje, kuri visiškai tokio paties dizaino, kaip ir tūbelė. Na, o dozavimas labai paprastas: atsuki dangtelį, išspaudi produkto ir tepi ant veido odos.


Kvapas. Malonus, kosmetinis ir sakyčiau vidutiniškai intensyvus, tačiau jaučiamas tik tol, kol dengiu produktą ant veido.

Konsistencija. Slidus kremas, šiek tiek primenantis vazeliną. Nepaisant to, lengvai skirstosi ant odos.


Sudėtis: CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, DIMETHICONE/ VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ISONONYL ISONONANOATE, SILICA, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ISODODECANE, PHENOXYETHANOL, POLYMETHYL METHACRYLATE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), CYCLOHEXASILOXANE, TOCOPHERYL ACETATE, FRAGRANCE (PARFUM), MICA, IRON OXIDES (CI 77492), LIMONENE, IRON OXIDES (CI 77491), IRON OXIDES (CI 77499), TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, BHT.


Poveikis. Pirmą kart bandydama priemonę išsigandau slidumo turinčios konsistencijos - atrodė, kad sunkiai skirstysis ant veido odos ir labai apsunkins. Tačiau pasiskirsto lengvai, pasidengia tolygiai, ir apsunkinimo jausmo neturi. Norisi tik pabrėžti, kad reiktų naudoti nedidelį priemonės kiekį, mat didesnis paskirstant nusirutuliuoja gumuliukais.

Dažniausiai bandydama tokio tipo kremus pastebiu, kad poras maskuoja labai nežymiai, didelio efekto poroms nėra. Aš ir nesiskundžiu savo poromis - ant skruostų jos itin mažos, praktiškai nematomis, ir tik nosies srityje turiu tokias, kurias norėčiau paslėpti.

Makiažo bazė suteikė tikriausiai patį geriausią porų maskavimo efektą, kokį tik esu mačiusi. Poros tikrai tapo ženkliai mažesnės ir po makiažo pagrindu iš viso beveik nematomos. O ir pati oda tapo labai švelni, lygi ir gražesnė. Tad jei kada abejojote - tai geriausias poras maskuojantis praimeris, kokį bandžiau.

Kita vertus, turiu šiam praimeriui priekaištų - negaliu jo naudoti iš eilės sekančią dieną. Man jis nori kimšti poras, ko pasekoje tuoj atsiranda smulkūs spuogeliai. Tad nors ir labai patiko efektas, bet dėl kimšimo, aš pasilieku jį toms retesnėms progoms, tačiau tikrai ne kasdien. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai