ESSENCE "Create & Transform" My Wonder >lip< palette - lūpų dažų paletė

Jaučiuosi šiek tiek primiršusi visus bloginimo darbus, šiek tiek pabėgusi ir primiršusi ne tik kasdienį rašymą, bet ir apskritai visus bloginimo reikalus. Pastarosios savaitės man buvo įtemptos, tad pirmiausia atsiprašau jūsų, mano mieli skaitytojai, kuriuos nevaišinau kasdieniu turiniu. Nežinau, ar jau grįžtu į normalius grafikus - dar daug kas nepadaryta, dar daug darbo laukia greitu metu, tad radusi laisvą minutę bandau prisėsti ir jei ne paruošti pilną įrašą, tai bent susirašyti ingredientų sąrašą ar susiredaguoti nuotraukas ir nors per kelias dienas paruošti jums kažką naujo. O kaip jūs gyvenate? Oras fantastiškas, beprotiškai noriu prie jūros, bet... kasdien įkrentu į namų tvarkymą, dėžių išpakavimą, ir atsipeikėju, kai jau laikas miegoti... Galbūt savaitgalį (jei tai nebus savaitgalis vaiko kambariui išdažyti) ištrūksiu į laisvę 😆

Na, o mano planuose kol kas užsilikusi Essence lūpų dažų paletės apžvalga - jų jau galima įsigyti mūsų parduotuvėse, tad siūlau būtinai pasižiūrėti gyvai, bet jau šią, lūpoms skirtą paletę, tai būtinai.

"Meilė - regėjimas kito akimis."
V. Gibsonas


Produktas: ESSENCE "Create & Transform" My Wonder >lip< palette - lūpų dažų paletė
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: spalvų pasirinkimas bei idėja
Labiausiai nepatiko: kai kurių atspalvių teplumas
Tūris: 13,7 g
Kaina*: turėtų būti apie 8,99 Eur
Kur galima: Drogas bei Eurokos parduotuvėse
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas:  17 atspalvių ir nesibaigiančios galimybės. Švelnios nude spalvos ir palisandro medienos, intensyvi mėlyna, auksinė ir violetinė - tik kelios iš paletėje esančių atspalvių. Kiekviena spalva gali būti dengiama tokia, kokia ji yra arba maišoma specialioje paletės zonoje, siekiant išgauti unikalią spalvą. Paletėje dar rasite tris tranformerius su melsvu, rožiniu ir auksiniu efektais, kurie gali būti maišomi su spalvomis arba dengiami ant viršaus. Paletėje rasite ir maitinantį lūpų balzamą bei maišymo įrankį ir dengimo šepetėlį. 


Manęs visiškai nepatinka pakuotė. Vizualiai viduje paletė atrodo gražiai, spalvos išdėliotos korio principu, pridėti aplikatoriai, kurie pastoviai kledaruoja ir maskatuoja paletėje - galėtų turėti kažkokį tvirtesnį laikiklį! Faina ir maišymo zona ir didžiulis balzamas šalia. Tačiau man nepaprastai trūksta veidrodžio vidinėje dangtelio pusėje. O ir šiaip, galbūt tokio tipo paletes norėčiau pasiimti su savimi (spalvą vistiek tenka dažnokai atnaujinti), tačiau paletė visiškai silpna, labai trūksta kokybės ir tvirtesnio plastiko - atrodo net stipriau paspaudus sulaužysi dangtelį... Suprantu, kad kompanija orientuojasi į produktą, o ne į pakuotę, tačiau šios kokybė yra dar prastesnė nei standartinių kompanijos gaminių. Nerizikuočiau tokios imti su savimi į kelioninę kosmetinę!

Kvapas neintensyvus, nėra pernelyg stiprus, bet cheminis, net ne kažkoks kosmetinis. Kaip ir daugumos dažų, jo nesijaučia dažantis lūpas.

Konsistencija. Kiekvienos spalvos konsistencija nuo kitos skiriasi, tačiau šiuo atveju nelabai žymiai. Spalvos turinčios blizgučių kiek sunkiau dengiasi, yra lyg kiek kietesnės. Tuo tarpu kiti atspalviai visiškai kreminiai, lengvai tirpstantys ant odos. Ir pastebėjau, kuo daugiau skirstai, tuo ji tampa skystesnė - kartais išsigąstu, kad taps kaip vandeninės spalvos ir nelaikys ant lūpų, bet taip niekad nebūna.


Sudėtis: POLYBUTENE, TRIDECYL TRIMELLITATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, OCTYLDODECANOL, POLYETHYLENE, COPERNICIA CERIFERA CERA, DIISOSTEARYL MALATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), CERA ALBA (BEESWAX), SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, ALUMINUM BENZOATE, GLYCERIN, ALUMINUM HYDROXIDE, ALUMINA, PHENOXYETHANOL.
MAY CONTAIN/ [+/-]: CI 15850 (RED 6 LAKE, RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 73360 (RED 30 LAKE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

AND: POLYBUTENE, TRIDECYL TRIMELLITATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, OCTYLDODECANOL, POLYETHYLENE, COPERNICIA CERIFERA CERA, DIISOSTEARYL MALATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), CERA ALBA (BEESWAX), TALC, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL.
MAY CONTAIN/ [+/-]: CI 15850 (RED 6 LAKE, RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 73360 (RED 30 LAKE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

AND: POLYBUTENE, TRIDECYL TRIMELLITATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, OCTYLDODECANOL, POLYETHYLENE, COPERNICIA CERIFERA CERA, DIISOSTEARYL MALATE, ALUMINUM HYDROXIDE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), CERA ALBA (BEESWAX), SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ALUMINUM BENZOATE, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERIN, ALUMINA, PHENOXYETHANOL.
MAY CONTAIN/ [+/-]: CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

AND: TRIDECYL TRIMELLITATE, MICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, POLYBUTENE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, OCTYLDODECANOL, POLYETHYLENE, COPERNICIA CERIFERA CERA, DIISOSTEARYL MALATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), CERA ALBA (BEESWAX), SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL.
MAY CONTAIN/ [+/-]: CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

AND: POLYBUTENE, ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, CERA ALBA (BEESWAX), DIISOSTEARYL MALATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL, TOCOPHERYL ACETATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CAPRYLYL GLYCOL, ORYZA SATIVA (RICE) GERM OIL, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, PHENOXYETHANOL.


Poveikis. Tas priemonės tirpimas ant lūpų yra fainas jausmas - visi dažai tokie margarino konsistencijos, lengvai dengiasi, lengva paskirstyti, tačiau... žiauriai lengvai nusivalgo pigmentas, tikriausiai tai mažiausiai patvarumo turintys dažai, kokius turiu ar esu bandžiusi. Vieni atspalviai dingsta lyžtelėjus lūpą, kiti dingsta po valgio, tad ką jau ką, bet atnaujinti reikia dažnai.

Pati paletės idėja man nepaprastai patinka: spalvų rinkinys, skirtas pačiam susmaišyti ir susikurti savo spalvą. Nerandi norimos - tiesiog ją susikuri pats, gali pridėti krūvą skirtingų atspalvių, pasipuošti blizgučiais arba išlaikyti gryną spalvą - visi pasirinkimai tokios priemonės turėtojo rankose. Tiesą sakant aš dažnai nemaišau spalvų, o naudoju jas tokias, kokios jos yra paletėje. Daug reikalo po to išvalyti paletę, o jei noriu atkartoti jau susikurtą spalvą - dažniausiai nepavyksta tiksliai tokios sukurti. Atvejais, kai spalvas maišau, pasiruošiu jos daugiau ir palieku maišymo zonoje - kad pakaktų visai dienai.

Ir dar labai noriu išpeikti balzamą - gamintojas tikrai galėjo pasistengti su jo formule ir pridėti, kad ir mažesnio kiekio, bet veiksmingą balzamą, o ne šį, kuris visiškai nemaitina lūpų ir labiau primena vaikiškus (nieko nedarančius) pieštukus lūpoms, negu rimtą lūpų balzamą.

KAIRĖJE: Nr.8.
DEŠINĖJE: Nr. 5 + Nr. 18

Smagu, kad nusipirkus tokią paletę jūs turite visas reikiamas spalvas, net ir tas, kurias naudojame rečiau. Juk nepirksi pilno mėlyno ar juodo lūpdažio, kai jo reikia vos vienai progai ar fotosesijai! Tokia paletė puikiai gali išpildyti poreikį išskirtinėms spalvoms ir žaidimus su kosmetika - nepaprastai smagu susikurti kažką unikalaus kas kartą.

Deja, bet mano akimis paletė turi ne ką mažiau trūkumų - su tokia silpna pakuote nesiryžčiau keliauti, net įsimesti į rankinę. o kadangi lūpų dažus reikia dažnai atnaujinti - susimaišius unikalią spalvą nori nenori paletę teks įsimesti. Nebent sugalvotumėte sumaišytos spalvos įsidėti į indelį - tačiau vienaip ar kitaip šioks toks žaidimas.

Tad... mano akimis - labai smagu pažaisti, kai turi laiko, smagu ieškant savo spalvų ar ieškant išskirtinių lūpų dažų variantų, bet visai nepatogu skubant ir kažkur einant/ keliaujant. Kita vertus, leidau sau paletę įvertinti pakankamai gerai - jei galvojote ir rinkotės tarp veido, akių ir lūpų paletės, tai lūpų man atrodo verčiausia dėmesio!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai