DNC Biosol Manikiurnaja nagų vonelių priemonė nuo lūžinėjimo su spanguolių lapais

Kiekvieną sekmadienį tvarkau savo nagučius ir beveik kiekvieną sekmadienį lepinu nagučius aliejinėmis vonelėmis, kad galėčiau greičiau, lengviau ir patogiau susitvarkyti nagus. Šį kartą noriu papasakoti apie nagų vonelių priemonę nuo lūžinėjimo su spanguolių lapais iš DNC.

"The winner takes it all
The loser's standing small.."
Iš ABBA dainos "The winner takes it all"

Sveikos mielosios draugės. Ar domitės krepšiniu? Aš skubu jums pristatyti naują įrašą ir kuo skubiau jungti televizorių, kad nepraleisčiau nė akimirkos ir Eurobasket finalo, kur mūsų rinktinė susitinka su ispanais. Tikimės sėkmės ir gražaus reginio akims! Tačiau gana apie krepšinį, vienu ar kitu atveju mūsų komanda jau yra laimėtojai: sidabras ar auksas? Žinoma smagiau būtų auksas...

Na o šiandien, tradiciškai kaip ir kiekvieną sekmadienį atlieku nagams higieninį manikiūrą ir juos perlakuoju nauja spalva, todėl noriu papasakoti apie priemonę, kurios išbandymui prireikė kiek ilgesnio laiko. Šį kartą pasakoju apie voneles nagams ir rankoms ir priemonę, skirtą tokiai procedūrai.


Produktas: DNC Biosol Manikiurnaja nagų priemonė nuo lūžinėjimo
Gamintojas: "OOO DNC Kosmetika". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: padėti paruošti nagus manikiūrui ar pedikiūrui, suminkštinti odeles, apsaugoti nagus nuo lūžinėjimo
Tinkamas tipas: visiems, ypač lūžinėjantiems nagams
Labiausiai patiko: aliejukai pamaitina nagus ir odą aplink juos
Labiausiai nepatiko: druskos ilgai tirpsta vandenyje
Tūris: 140 ml
Kaina*: 4,78 EUR (16,49 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Padeda paruošti nagus manikiūrui ar pedikiūrui atlikti. Saugo juos nuo lūžinėjimo. Druska, spanguolių lapai ir augaliniai aliejai minkština nagus ir odeles aplink juos. Stiprina nagus ir palengvina nagų tvarkymą. Lanolinas ir vitaminas F aprūpina nagus maitinamosiomis medžiagomis. Dėka jų nagai stipresni ir lankstesni.
Naudojimas: Prieš naudojimą buteliuką supurtykite. Vieną arbatinį šaukštelį druskų ištirpinkite negiliame karšto vandens inde. Palaukite, kol vanduo atvės iki jums malonios temperatūros. Pamerkite nagus ir palaikykite 10-12 minučių. Gaminio gali užtekti iki 30 procedūrų. Saugoti nuo vaikų. Laikyti kambario temperatūroje.


Produkto pakuotė iš tiesų labai paprasta: skaidraus plastiko buteliukas su pilkos spalvos užsukamu dangteliu. Pro pakuotės sieneles puikiai matosi viduje esantis produktas, kurio konsistencijos ir sudėties pamatymas prieš pirkimą ir sužavėjo mane. Jei produktas būtų supakuotas nepermatomoje pakuotėje, tikrai nebūčiau pirkusi šio gaminio.


Plastiko anga labai plati ir man tai patinka, nes prieš produkto naudojimą produktą reikia sumaišyti, kad išgauti vienodą konsisitenciją. Ir patogiausias variantas yra maišymui naudoti švarų arbatinį šaukštelį, kuris puikiai telpa vidun.


 Kvapas. Produkto kvapas įdomus ir sakyčiau netgi malonus. Aiškiai užuodžiu aliejinį kvapą ir malonaus, lengvai kartaus kvapo spanguolių lapų skleidžiamus kvapus. Man asmeniškai malonu, tik gaila, kad tirpinant vandenyje spanguolių lapų aromatas dingsta, palikdamas tik aliejaus kvapą.


Konsistencija. Produkto konsistencija labai įdomi: indelio dugne matosi baltos, kietos kristalinės druskos, ant jos nugulę pavieniai spanguolių lapai ir galiausiai paviršiuje skystu pavidalu plaukioja geltonos spalvos aliejai. Prieš naudojant produktą jį būtina sumaišyti iki daugmaž vienodos konsistencijos, nors turiu pripažinti, kad skirtingi trys sluoksniai sunkiai maišosi tarpusavyje.


Sudėtis: Salt marinum, Vegetable Oil, Arctostaphylus uva ursi leaf, Eucalyptus globulus oil, Lanolin, Linoleic acid, Macadamia ternifolia oil.


Poveikis. Prieš naudojant produktą reikia jį gerai išmaišyti, kad vienkartinė dozė netaptų tik aliejus arba tik druskos. Gamintojas rekomenduoja indelio turinį suplakti prieš atsukant dangtelį. Aš išbandžiau šį variantą ir jis man nepatogus: pirmiausia, produktą reikia labai stipriai plakti kad jis nors kiek apsimaišytų, antra, suplakus aliejai ištepa dangtelį, ir atsukus produktą aliejukas greitai nubėga pakuotės sienelėmis. Galiausiai suplakus konsistencija ilgai nesilaiko ir  vėl nusėsta sluoksniais. Todėl geriausias variantas yra visą produktą apmaišyti arbatiniu šaukšteliu, kuriuo paskui galima ir dozuoti gaminį.


Visuomet produktą dedu į specialią nagams skirtą vonelę ir užpilu karštu vandeniu. Tuomet reikia produktą ištirpinti. Deja, čia taip pat turiu pastebėti, kad gaminys karštame vandenyje tirpsta labai ilgai, ir vanduo vonelėje spėja atvėsti iki drugno, vos vos šilto vandens... Tai labai nepatogu, ir aš niekaip nesuprantu, ar aš kažką darau ne taip, kad produktas nespėja ištirpti iki vandens atvėsimo. O jau kitai rankai reikia vėl naudoti naują produkto dozę, tad ir gaminys naudojasi itin sparčiai.


Tuomet belieka rankas pamirkyti tam tikrą laiką ir paruošti odeles sutvarkymui. Po vonelės rankos lieka aliejuotos ir slidžios.


Naudodama gaminį pastebėjau, kad produktas tikrai gerai paruošia nagų odeles pašalinimui: jos tampa minkštos, jas lengva ir neskausminga atstumdyti ir taip paruošti tolesniam tvarkymui. Apskritai ir pats nagas tampa šviesesnis, lankstesnis, tad galiu greičiau ir patogiau atlikti sekančius manikiūro žingsnius.


Nors priemonė yra skirta nagų stiprinimui ir saugoti nuo lūžinėjimo, tačiau tikrai nepastebėjau, kad mano nagai mažiau lūžinėtų: man atrodo, kad jie lūžinėja lygiai tiek pat, kiek ir anksčiau... Tad man pasirodė, jog tai daugiau reklaminis teiginys, nei realus produkto poveikis. Žinoma, baigusi produkto pakuotę, tuštučių įraše būtinai paminėsiu savo galutinę nuomonę dėl nagų lūžinėjimo naudojant šią priemonę.


Tačiau tikiu, jog aliejukai esantys produkto konsistencijoje puikiai pamaitina nagų plokšteles, - pastebėjau, kad po vonelių naudojimo mano nagų odelės ir nago plokštelė atrodo geriau, o ir priemonė man itin svarbi, kaip pagalbinis produktas tvarkant savo nagus (kaip tvarkyti nagus ir atlikti higieninį manikiūrą, galite paskaityti ČIA).


REZIUMĖ. 
PRIVALUMAI:
+ skaidrios pakuotės sienelės, pro kurias matosi produkto likutis ir jo sumaišymo lygis;
+ plati anga patogi: joje telpa net arbatinis šaukštelis;
+ malonus spanguolių lapų ir aliejaus aromatas;
+ įdomi konsistencija: druska, spanguolių lapai ir aliejai;
+ sudėtyje daug naudingų, natūralių ingredientų;
+ paruošia nagų odeles maloniam ir lengvam atstumdymui ir šalinimui;
+ nago plokštelė po mirkymo tampa lankstesnė ir šviesesnė;
+ aliejukai, esantys produkto sudėtyje maitina nago plokštelę ir odeles aplink nagąą;
+ tai gera pagalbinė priemonė greitesniam ir lengvesniam manikiūrui atlikti.

TRŪKUMAI:
- pigi, paprasta pakuotė;
- produkto sluoksniai sunkiai maišosi tarpusavyje;
- gamintojo rekomenduojamas būdas suplakti produktą neveikia;
- druskos labai ilgai tirpsta net ir karštame vandenyje;
- vonelėms reikalingas po arbatinis šaukštelis produkto kiekvienai rankai, todėl naudojasi itin sparčiai;
- neapsaugo nuo nagų lūžinėjimo.




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus krepšinio žiūrėjimo,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai