Mama išeina pasilepinti arba Douglas grožio gatvė: manikiūras, plaukų tyrimas, makiažas

Būti mama pasirodo nėra jau toks lengvas darbas, kaip atrodė tol, kol neturėjau mažylio. Dažnai pabudusi ryte, negaliu nusiprausti kada noriu - tenka derintis prie vaiko dienotvarkės, pasitaiko ir tik vakare, paguldžius vaiką randu beveik pilną savo rytinės kavos puodelį. O mano diena prabėga bėgant nuo vieno darbo, prie kito - pamaitinti vaiką, sėdėti šalia prie puodo, nuprausti, pažaisti, sutvarkyti namus, paruošti pietus, pasirūpinti būtinais katino poreikiais, skalbti, lyginti, plauti... taip sukantis spėja ateiti vakaras, ir tenka eiti vėl prausti mažylio, kloti lovų ir guldyti miegučio. Tik tada galiu skirti laiko sau. Nors nepaprastai džiaugiuosi, kad pastaruoju metu sūnui išeina pažaisti vienam, tačiau dažniausiai tas sutaupytas laikas skiriamas buičiai arba papildomam laikui žaidimams lauke...

Diena seka dieną, dienas keičia savaitės, o mamos rutina keičiasi labai minimaliai, todėl kartais, tiesiog privaloma kažkur pabėgti, ištrūkti ir palikus vaiką, tiesiog pasilepinti. 


Vieną dieną, rašant apie Douglas produktą, užsukau į internetinę Douglas parduotuvę pasitikslinti kainos, ir rankos pačios nuvedė pelės kursorių ant RENGINIAI sekcijos. Prieš kuri laiką, žinute buvau gavusi pakvietimą į kvepalų prezentaciją Douglas parduotuvėje, tačiau tuo metu nebuvo kas prižiūri vaikučio ir paprasčiausiai teko atsisakyti minties, o šį kartą būtinai norėjau pasižiūrėti kas siūloma ir galbūt kažkaip susiorganizuoti sudalyvauti nors kur nors. O... Douglas grožio gatvė! Ir kaip tyčia bus Klaipėdoje! Tikrinu datas - valio, bus šeštadienį, bus sekmadienį, penkadienis man netinka, bet viskas, trūks, plyš, registruojuosi šeštadieniui ir būtinai dalyvauju - vaiką paliksiu vyrui! 

Kitas apsisprendimas - o ką rinktis? Parduotuvė siūlo pasidaryti manikiūrą, plaukų tyrimą arba makiažą. Noriu manikiūro, nes ir šiaip esu pamišusi dėl nagų lakų, bet ir plaukų būklę norėčiau pasižiūrėti, juolab, kai taip agresyviai šviesinu. O makiažas - hmm,,, lyg ir pati moku? Bet kai padaro kiti, taigi taip smagu. Registruojuosi visur!

Atėjus renginio išvakarėms, jaučiau šiokį tokį jauduliuką - bus nepaprastai smagu ir faina pasižiūrėti, ką man siūlo profesionalai, ką sako apie mano plaukus, kokias siūlo tendencijas (nors aš jas kaip ir žinau, juk jau kalbėjome ČIA). Mano planai vos nežlunga, kai vakare paskambina brolis - reikia talkos! Galvoje sukasi mintys, aš porą savaičių planavau šitą pabėgimo planą ir taip nesinori atsisakyti, tačiau ir nepadėti - negalima. Galiausiai išsiunčiu vyrą, susitariu su močiute, ir vaiką palieku jos priežiūrai. Viskas, ramia širdimi - keliausiu!

Ankstų šeštadienio rytą vyras pabunda pirmasis ir išvažiuoja, palikęs mus su mažuoju miegoti. Pabundame per vėlai, po namus bėgioju, kaip išdegusi akis - rankose vaikas - reikia greitai nuprausti, pamaitinti, dėti sauskelnes, surinkti daiktus, pasidaryti makiažą, sugalvoti ką rengtis, nunešti močiutei, spėti į autobusą! Išbėgu laukan beveik vėluodama ir nekantriai laukiu stotelėje, skaisčiai šviečia saulė, mintyse dar pasvarstau ar verta grįžti namo dėl saulės akinių, tačiau suvokiu, kad prožiopsojusi autobusą tikrai vėluosiu, todėl numoju ranka, sėdu į man tinkantį maršrutą ir važiuoju. 


Sparčiu žingsniu lekiu Akropolio koridoriumi link Douglas. Mintimis dar permetu savo dienos outfit - raudonas rudeniškas paltukas, raudona rankinė, raudoni džinsai - ei, beveik raudona nuo galvos iki kojų tendencija... 😆 Iš tolo girdžiu muziką, kurią keičia mikrofonu pagarsintas moteriškas balsas, kuris man toks pažįstamas! O taip, matau Nijolę Pareigytę - Rukaitienę, kuri man visuomet buvo ir dabar yra nepaprastai graži moteris! 


Matot nuotraukoje? Būčiau tikrai priėjusi ir paprašiusi nusifotografuoti kartu, bet žvilgtelėjusi į telefoną supratau, kad visai neturiu laiko, tuoj turi prasidėti mano manikiūrui skitas laikas, todėl lekiu tiesiai prie informacinio staliuko ir klausiu, kur man eiti. Mane palydi pas manikiūro meistrę, kur bus atliekama mano pirmoji grožio procedūra.


Paskutinį kartą nagų meistras mano rankas lietė 2012 metų spalį, kai dar turėjau gelinius nagus (ne gelinį lakavimą) ir nuo to laiko manikiūrą visuomet darausi pati, todėl buvo smalsu, ką pasakys apie mano nagučius ir ką pasiūlys. 


Pirmiausia, mergina ilgai ir kruopščiai valė mano seną nagų laką su beacetoniu nagų lako valikliu iš Kinetics. Suprantu, kad beacetonis, tačiau vargo buvo pakankamai daug, o gal reikėjo nusivalyti namuose? Tačiau žinodama savo nagus, puikiai suvokiau, kad kol kas be nagų lako negaliu niekur išeiti, todėl buvau nusprendusi palikti. Mergina elgėsi šiek tiek nedrąsiai, rankas ir nagus lietė atsargiai ir kaip supratau pokalbiu metu, šiuo metu mokosi manikiūro subtilybių ir labiau orientuojasi į gelinius nagus, negu paprastą lakavimą. Tačiau manikiūras buvo atliktas pakankamai kruopščiai, nors viskas užtruko palyginus ilgai, jei tiksliau 50 minučių. 


Šiek tiek padildžiusi nagus ir patobulinusi jų formą, mergina pasiūlė pasirinkti nagų lako atspalvį iš 8 Kinetics siūlomų rudens spalvų. Pirmos 4 buvo nude, blakios, o aš asmeniškai nesu tokių mėgėja. Dviejų raudonų atspalvių rinkis irgi nenorėjau, tad liko raudonai violetinis ir tamsiai juodas su žaliu atspalviu, užvadintas "Dangerous Game". Tai tą pavojingą žaidimą ir pasirinkau. Stebina? Jūs mane puikiai pažįstate, tad jūsų tikriausiai ne, o manikiūro meistrę nustebino. Sakė, kad šiandien visos renkasi nude atspalvių lakavimą. O aš nustebau, kad lakas tepamas tiesiai ant nago, be jokio pagrindo. Įdomu, ar nenudažys nagų plokštelių? Tiesa, prieš lakavimą dar jas pašiaušė, kad ilgiau laikytų, tepė du sluoksnius (jau pasakojau, kad pirmasis Kinetics nagų lako sluoksnis tepasi netolygiai ir dryžiais) o ant viršaus padengė garsųjį "Solar Gel" viršutinį nagų lako sluoksnį, žadantį laikyti 10 dienų! Įdomu, ar laikys? Kaip atrodo rezultatas jau rodžiau Instagramo stories, o čia įdedu renginio metu fotografuotą. Tiesa, tendencijų man niekas taip ir nepristatė (na, tikrai parodė kolekciją, tad gal tai ir buvo tendencijos?) ir man tikamiausio lako spalvos irgi neparinko, kaip žadėjo Douglas grožio gatvės renginio kvietimas. Tačiau pagyrė mano nagų formą, pasidžiaugė gražiais nagais ir prižiūrėtomis odelėmis. Tad nepaisant poros paskilinėjusių nagų, širdelė liko pamaloninta, o ir atspalvis man pasirodė neįprastai dailus:


Ištiesusi rankas, kad nesugadinčiau manikiūro, keliavau prie informacinio staliuko, nes tuoj tuoj turėjo būti atliekama plaukų būklės tyrimo procedūra. Ir nustebinau merginą, kuri vis palydėdavo moteriškosios lyties atstoves prie vieno ar kito staliuko, mat šalia manęs dar stovėjo moteris, kuri lygiai kaip ir aš turėjo 14 val. plaukų būklės tyrimą! Keista ir neįprasta situacija, kai patvirtinimo žinutes gavome, o duomenų bazėje buvo padaryta klaida. O ir merginos, kuri atlieka tyrimą, niekur nesimatė. Administratorė vis maigė planšetinį, bandydama suprasti klaidą, kažkam skambino, galiausiai, atsiprašiusi, išbėgo. Susižvalgėme - abi likome nesupratusios kas nutiko, tad tiesiog beliko kantriai laukti. Žinojau, kad negaliu labai susivėlinti, juk manęs dar laukia makiažas! Tiesa, mintyse pasidžiaugiau, tarsi nesąmoningai tarp tyrimo ir makiažo palikusi 1,5 valandos tarpą. 

Mergina pakankamai greit grįžo ir pasiūlė mums pasidaryti veido būklės tyrimą, nes vistiek reikės laukti. Abi palinksėjome ir nusekėme į Douglas parduotuvę - ne Grožio gatvės renginys, tačiau kodėl ne?


Čia labai labai maloni odos ekspertė Laima dėjo aparato galvutes prie veido odos ir tyrė, koks mano odos drėgnumas ir elastingumas. Tiesą sakant lygiai prieš porą metų dariausi veido būklės tyrimą, pamenate? Jei ne, lėkit ČIA ir paskaitykit. Tuo metu mano didžiausias rūpestis buvo labai žemas drėgmės kiekis ir per maža kolageno gamyba. Todėl su šiokiu tokiu jauduliu stebiu kaip aparato galvutė dedama prie veido odos, pajaučiu lengvą dilgčiojimą ir žinau, kokius rezultatus išgirsiu - 'dehidratuota, išsausėjusi, pavargusi, praradusi elastingumą'. Tačiau mano nuostabai - išgirstu 78%! Pamatuoja paakius - 60% drėgmės! Klausiu kokios normos mano amžiui? Ir kai išgirstu, kad viršiju ribas, tiesiogine prasme išsižioju iš nuostabos - per porą metų sugebėjau nuo 23% drėgnumą pakelti iki 78% ir peržengti ribą! Wow!


Lygiai taip pat nustebusi lieku nustebusi ir veido elastingumo rezultatais - gerokai viršiju! Tik paakių zona nuvilia, tačiau jau žinau, kad Uoga Uoga paakių kremas man neduoda to drėgnumo, elastingumo ir nesuteikia akims visko, ko joms reiktų šiuo metu. Po krūvos pagyrimų apie savo nuostabią odą ir jos būklę jaučiuosi pakylėta, tačiau turėdama progą dar atsiklausiu - o kaip dėl priešraukšlinių kremų ir raukšlių prevencijos - kada metas susirūpinti? Savo būklei ir konkrečiai mano variantui išgirstu 35 metų ribą! O iki šiol reiktų daryti tai, ką darau - daug drėkinti ir nekeisti savo veido priežiūros rutinos, nes tyrimų rezultatai rodo, kad ji tobulai tinka mano odai! 


Tik paklausus, ką rekomenduotų paakių sričiai, mano amžiaus merginai, gaunu Clinique paakių kremo rekomendaciją ir palinkėjimą rūpintis savo oda taip pat, kaip anksčiau. Laima nepaprastai maloni moteris, dar pakalbame apie veido odos priežiūrą, ir ji dar kartą nuramina - jaudintis nėra dėl ko. O aš jau kelis mėnesius stresuoju dėl raukšlių kaktos, paakių srityse ir prevencinių priemonių. Pasirodo tikrai dar nereikia - mano oda tobula! Na, va, kaip kartais mums moterims reikia, kad kažkas iš šono pasakytų komplimentų, tarsi patvirtintų, kad esam gražios! Partaruoju metu komplimentų girdžiu labai retai - vyras užsikasęs darbuose nebemato mano makiažo, suknelės ar šukuosenos specialiai jam. Aplinkiniams atrodo, kad pernelyg nusibalinau savo plaukus ir man visiškai netinka! Bet man patinka!


Kalbant apie plaukus - keliauju atlikti plaukų būklės tyrimo. Vis dar saugau savo nagučius, nes gi sakė apie pusę valandos, o ir antrasis sluoksnis buvo labai storas, todėl atsargiai deduosi paltuką ant kėdės atlošo ir sėduosi prie kompiuterio. Sulaukiu klausimo, ar turiu kokių problemų su plaukais? Na lyg ir neturiu, žinau, kad agresyviai balinu plaukus nuo natūralaus 4 numerio iki blondinės, tad plaukai gali būti pažeisti ir žinau, kad galiukai gali būti sausoki. Aparato galvutė keliauja ant mano šaknų ir pamatau akiai nelabai patrauklų, priartintos galvos odos vaizdą.

Čia panelė, kuri daro analizę mane išgąsdina, sakydama, kad galvos odos būklė baisi - matau aplink svogūnėlius nedidelius gumbelius - sako turi būti duobutės! Vadinasi mano galvos oda apsinešusi ir svogūnėliai pasikimšę. Mintyse galvoju, kad negali būti taip blogai. Mergina patvirtina, kad blogai, labai blogai - mano oda nekvėpuoja, pradės slinkti plaukai. Iš karto klausia ar neslenka? Iššukuojamų plaukų neskaičiuoju, bet žinau, kad prarasti apie 100 plaukų per dieną yra normalu, tad lyg ir ne. Dar pasakau, kad atvirkščiai, išlenka, bet turiu labai daug ataugusių naujų plaukelių. Galvute dar pavažiuoja per galvos odą - "vienas, 2, 3, 4... 8..." taip, patvirtina, kad ataugusių plaukučių labai daug. 

Toliau aparatu tiria mano vidurinę plaukų dalį ir sako, kad mano plaukai negyvi ir nebeturi kažkokios juostelės per plauko vidurį - beveik visi negyvi. Nesuprantu, tai blogai ar gerai? Noriu pasitikslinti, bet mergina skuba prie plaukų galiukų - aš ją suprantu, šalia laukia dar viena 14 val. vizitą turinti mergina. Aš būtinai pasikonsultuosiu su savo kirpėja - man nepatiko merginos aiškinimas, viskas buvo per daug skubota, per mažai informacijos. Tai kaip ten su mano galiukais? 

Kur ne kur matau pastorėjimus ir plauko paplonėjimus galiukuose - išgirstu, kad labai blogai - išsausėję ir turėtų skeldėti. Dar važiuoja aparatu per galiukus ir matyt ieško išskeldėjusių galiukų, tačiau aš žinau kad jų nėra, mano galiukai nesišakoja jau labai, labai, labai ilgą laiką. Taip, pavasarį trupėjo, tačiau aš išsigydžiau natūraliais aliejais ir trupėjimo visos vasaros metu nemačiau. Man atrodo tyrimą daranti mergina tiesiog nepatiki. O aš netikiu, kad viskas taip baisu, kaip sako ji - juk matau, kad situacija nėra baisi - ant plaukų vizualiai matytųsi, jeigu jų būklė būtų tokia tragiška, kaip piešia konsultantė.


Galiausiai kompiuteris išmeta rezultatus ir man intensyviai siūloma įsigyti Helen Seward produktų! Tonikas, galvos odai valyti ir kažkoks aliejukas plaukų galiukams. Apie aliejuką net negalvoju, namuose turiu pakankamai ir netikiu, kad aliejukas gali imti ir atgaivinti mano "negyvus" (kaip išsireiškė konsultantė) plaukus. O va toniku galvos valymui aš susidomėjusi.


Jis turėtų būti naudojamas prieš kiekvieną galvos plovimą mėnesį laiko. Manęs dar paklausiama, kas kiek laiko plaunu plaukus - drąsiai sakau, kad 1-2 kartus savaitėje. Ir taip, aš taip retai plaunu savo plaukus. Žinote kodėl? Šviesinami plaukai mažiau riebaluojasi, yra sausesni, ir šiuo klausimu konsultavausi su keliais plaukų specialistais - profesionalais - stilistais - ir tiesiog kirpėjais. Plauti plaukus tokiu dažnumu yra visiškai normalus dalykas. Galima ir rečiau, jei nėra poreikio - man kaip ir nėra, nesiriebaluoja, bet po maždaug 7 dienų jau pradedu jaustis nesmagiai, plaukas šiek tiek pakrinta ir norisi išsiplauti.  

Grįžtant prie temos - mergina mane palydi prie parduotuvės lentynos, parodo produktą, pasižiūriu kainą - brangoka, bet pabandyti visai noriu, tai gal ateityje ir nusipirksiu. Grižtu prie stalelio ir dar matau tiesinimo ir bangavimo prietaisus. Matydama tokius, kaip ir tikėjausi, kad kažką darys su mano plaukučiais, tačiau nedaro - pasako, kad konsultacija baigta ir sodinasi kitą panelę ant kėdės. Šiek tiek nusiviliu, tačiau et, manęs dar laukia smagioji dalis!

Iki makiažo turiu 30 minučių, todėl sparčiu žingsniu pasuku Žydų alėja link Rusų alėjos - mano tikslas, pasižvalgyti plataus, korseto tipo diržo ir braletės bei kelnaičių komplekto. Jei lepintis, tai iki galo! Paskubomis pasidairiusi po kelias parduotuves nusiviliu nerasdama diržo - apsilankiau ne visuose, bet čia gi trendas, kažkas turi turėti. Gal žinote? Nes taip ir neradau! H&M parduotvėje ilgiau apsistoju ties braletėmis, pasimatuoju kelias ir noriu imtis tris, tačiau nerandu derančių kelnaičių ir nusiviliu, gal iš viso nepirkti? Laikas senka, tuoj reikės skubėti atgal! Imu vieną braletę, pralaukiu ilgiausią eilę prie kasų ir bėgu atgal prie grožio gatvės informacinio staliuko - manęs laukia makiažas!


Registruojantis makiažui Douglas siūlė rinktis iš Clinique, L'Oreal, Douglas, Estee Lauder ir NYX. Spėkit kurį pasirinkau? Aš nežinau, kiek daug apie Nyx esu kalbėjusi bloge, man atrodo visai nedaug ir tik nesenai pradėjau pažindintis su kompanijos gaminiais, tačiau mano artimiausios draugės, vyras, giminaičiai puikiai žino mano meilę Nyx kompanijai. Kiekviena kompanija turi ir su kiekvienu žingsniu neša savo idėją, mintį ir turi tam tikrus rėmus, tiesa? Tačiau aš jaučiu, kad su Nyx tu gali būti kuo tik nori! Vieną dieną pakvaišusia, pašėlusia ir lengvai išprotėjusia, kitą dieną - klasiška, trečią - viliokė... Kas tik nori! Ir daryti ką nori! Nyx man yra kompanijos idealas, nekalbu aš dabar apie produktus, kalbu apie tai, kokią žinią kompanija skleidžia pasauliui - ir man ta žinutė labai artima širdžiai jau daug metų, dar tada, kai apie Nyx atėjimą į Lietuvą galėjom tik pasvajoti. O tapusi blogere (sakiau niekad nenaudosiu šio žodžio, bet va, panaudojau) aš svajojau, kaip vieną dieną, galbūt kada nors dirbsiu su Nyx? Kada nors! O kol kas einu pasidaryti makiažo. Pirmiausia staigmena - mergina prie informacinio staliuko sako, kad mano laiku, 15.30 Nyx pietauja ir niekas man makiažo nedarys! Tačiau pakalbėjusi su Nyx mergina - taip, šita garbiniuotais plaukais iš fotografijos (atsiprašau, nepamenu tavo vardo), mielai pasisodino mane makiažui. Aš visiškai neklydau dėl savo pasirinkimo! 


Pirmiausia mano veiduką nuvalė Garnier miceliniu vandeniu, tačiau užsispyręs Essence tušas niekaip nenorėjo lipti lauk nuo mano blakstienų, todėl mergina atsinešė drėgną servetėlę, kuri sudirgino mano odą. Tiesą pasakius kitą rytą skruostai buvo išberti ir raudoni - manau, kad nuo tos servetėlės! Tad blakstienų tušą nusivaliau pati ir pradėjom dengti veiduką su makiažo priemonėmis. Pirma - garsusis Angel Veil makiažo pagrindas, suteikiantis veidui matiškumo, rekomenduojamas daugumos užsienio blogerių! Verta atkreipti dėmesį - nors jis kiek brangesnis, bet poveikiu dažnai lyginamas su Hourglass veil mineral praimeriu! Toliau sekė HD Studio Photogenic makiažo pagrindas bei HD maskuoklis, kurie paruošė mano veidą tobulai gražioms fotografijoms. Tiesa, tas Angel Veil suteikė odai matiškumo, kurio aš iki šiol labai vengiu dėl raukšlelių paryškinimo, tačiau su visišku pasitikėjimu atsidaviau į profesionalų rankas, juk norint kitokio rezultato, reikia pasitikėti! Dar pamenu, kad veidą kontūravo sausuoju būdu su Highlight & Contour PRO palete, kurios aš dabar noriu - pasirodė labai geros kokybės, o kontūras buvo toks natūralus, tos dailus... Nerealu... Iš makiažo dar pamenu visą Lid Lingerie paletę akių makiažui ir Butter Gloss lūpų blizgesį. Viskas, kiekvieno produkto tikrai nefiksavau, visiškai atsipalaidavau, su Klaipėdoje dirbančia Nyx mergina visą laiką juokavome ir kalbėjome. Jei prieš tai nagų procedūroje kalbinau aš, o plaukų - šalutinėms kalboms nebuvo laiko, tai čia manimi buvo domimasi, klausiama, ką išbandžiau, ką mėgstu, sakoma, kaip gerai atrodau. Pasakiškai gerai pasijaučiau ir labai jaukiai, pusę valandos prabėgo kaip kelios minutės! Tiesą sakant darant manikiūrą vis žvalgiausi į makiažo staliukus - nebuvo to bendravimo tarp meistro ir kliento daug ir labai nesinorėjo nejaukios tylos, todėl nepaprastai džiaugiuosi, kad mano makiažo metu jos nebuvo.


Akių makiažą man atliko profesionalė ir top konsultantė iš Vilniaus Panoramos parduotuvės (na, kas man su tais vardais - nors užmušk nepamenu ir viskas!), kaip jau minėjau, naudojo Lingerie paletę, o dėl bazes, net negalėčiau pasakyti. Kaip jums mano makiažas?
Kažkuriuo makiažo darymo etapu užsiminiau, kad esu tinklaraštininkė, rašau tinklaraštį, ne, youtube nefilmuoju. Ir baiginėjant makiažą sutikau Nyx atstovę Veroniką, su kuria prisėdome šiek tiek pakalbėti apie mano tinklaraštį, apie Nyx kompaniją, apie mano tikslus, mano idėjas, požiūrį. Ir negaliu, tiesiog negaliu patikėti, ir labai nesinori kalbėti iš anksto - bet galbūt netrukus matysite daugiau Nyx produktų ir Gėlėtą kosmetinę Nyx renginiuose! Tiesą sakant, tai buvo mano didžiulė svajonė - žinau, kad mano tinklaraštis nėra didelis ir super duper žinomas, tačiau aš tikiu tuo, ką darau! Ir OMG - argi mano svajonės tikrai pildosi? Net jeigu ir ne - iš šios dienos pasiėmiau malonų ir nepaprastai smagų pokalbį su Veronika, platesnių žinių apie Nyx spektrą ir kelias Nyx kompanijos naujienas, kurias greitu laiku parodysiu jums (pirmiausia tikriausiai Instagram).


Visa laiminga, su plačia šypsena veide lekiu namo - aš praleidau tobulą dieną ir ne todėl, kad gavau nemokamą manikiūrą, nemokamą veido ir plaukų tyrimą, nemokamą makiažą. Niekad tokių dalykų neakcentuoju - aš gavau didžiulį glėbį teigiamų emocijų, skaniai mėlynos Douglas arbatos, pasitikėjimo savimi pliūpsnį ir sparnus, po pokalbio su Nyx atstove. Emocijas, kurios neperkamos, emocijas, kurios dovanojamos! Tad mano mielosios merginos - jei turite galimybę sudalyvauti Douglas grožio gatvėje - labai rekomenduoju! Sužinosite daug naujo apie save, pasisemsite teigiamų emocijų porą kibirėlių ir svarbiausia - atitrūksite nuo rutinos, kasdienių rūpesčių ir pasilepinsite! Jūs to tikrai nusipelnėte!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Labai smagus įrašas! Su tuo plaukų tyrimu tai labai įdomiai! Beje, dėl apsinešusių šaknų, tai gali mėginti įsigyti šveitiklį (aš pvz., apie gana nebrangų iš "Sibericos" serijos) ir panaudot kartą per mėnesį, ar dažniau pagal poreikį. Dar mane vienoje prof. priemonių parduotuvėje mokė daugiau dėmesio skirti galvos plovimui. Kad mes dažnai tik apliejam galvą vandeniu, ar duše ir iš karto šampūnuojam, op op greit greit. Atseit reikia labai labai gerai sušlapint, ypač jei plaukai porėti, daug vandens sugeria, atmirkyt odą gerai. Žinomi dalykai, bet kartais nė nepagalvojam...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Salomėja :) Aš naudoju šampūną, skirtą giliai valyti galvos odą, tačiau per vasarą jį naudojau gal tik porą kartų - tai nemanau, kad ir galėjo labai išvalyti. Esmė ta, kad jis man nuplauna blondinišką spalvą ir padaro plaukus geltonus, tai nelabai ir norisi naudoti. Dėl pačio plaukų plovimo - tai jo, pakankamai ilgai stoviu po dušo srove ir leidžiu gerai įsigerti vandeniui į plaukus, nes šitą jau buvau kažkur girdėjusi. Ir piemonės likučius gerai išskalauju. Galbūt man apnešė mano aliejinės kaukės prieš plovimą? Nesiginčiju, kad nebuvo apnašų, tiesiog tyrimo metu spalvos buvo gerokai sutirštintos, bent jau man taip pasirodė :)

      Panaikinti
    2. O kaip gi kitaip susigundysi pirkti prabangias priemones, jei ne išgirdusi, kad be jų jau ryt nukris plaukai :)

      Panaikinti
  2. dievinu pasilepinimus, spa procedūras.. tik ne visada galiu sau tai leisti. bet pagulėjimą karštoje vonioje - visada, kai norisi. džiugu, kad visada turiu karšto vandens, kurį tiekia kaunoenergija.lt, o ar druskos, ar eteriniai aliejai, priklauso nuo nuotaikos.

    AtsakytiPanaikinti
  3. kokia faina moteriška pasilepinimų diena... aš vis nepataikau ant tų grožio pasaulių :D tenka gražintis pačiai..

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą