MAKEUP REVOLUTION nagų lakas "Streetcar Desire"

Atrodo šitą mėnesį tik ir bandžiau beveik juodus arba itin blizgančius nagų lakus. Šis kartas tikrai ne išimtis - panorau dar kartą sublizgėti, tačiau laką norėjau naudoti kaip akcentinį, o galiausiai nusilakavau visus nagus ir taip pravaikščiojau iki tol, kol lakas laikė. Šiam kartui noriu pakalbėti apie Makeup Revolution nagų laką "Streetcar Desire", kuris ženkliai geriau atrodo kaip akcentinis, nei pagrindinis nagų lakas. 

"Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo."
H. Fondas



Produktas: MAKEUP REVOLUTION nagų lakas "Streetcar Desire"
Gamintojas: "TAM beauty" London, UK Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė -nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: tikėjausi ilgesnio išlikimo
Tūris: 10 ml
Kaina*: £1,00/ 1,13 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, topbeauty, pigu.lt, TAMbeauty
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: gamintojas aprašymo nepateikia

Sudėtis: Butyl Acetate, Nitrocellulose, Ethyl Acetate, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Phthalic Anhydride Trimellitic Anhydride/ Glycols Copolymer, Silica, N-Butyl Alcohol.
May contain: CI 19140, CI 15850, Polyethylene Terephthalate, Polyurethane-11, CI 77000, CI 16035, CI 77891, CI 77510, CI 77499, Acrylates Copolymer, Ethylene/ VA Copolymer, CI 77266, Sucrose Acetate Isobutyrate, CI 77491.


Mano nuomonė. Tai pirmiausia nagų lako pakuotė - buteliukas stiklinis, su juodu plastikiniu užsukamu dangteliu. Buteliuko forma įdomi - kvadratiniais, tačiau užapvalintais kraštais bei platėjančiu dangteliu. Šepetėlis tvirtais plaukeliais, nedidelio dydžio, todėl žvejojant blizgias daleles tenka pavargti. Ir ne dėl šepetėlio kietumo, o būtent dėl jo dydžio. Dengti tokį, blizgučių pilną nagų laką reikia įgusti, kad su sekančiu braukimu per nago plokštelę lauk nenubrauktumėte visų jau padengtų dalelių, tačiau taip yra su kiekvienu tokio tipo nagų laku.

Vienas sluoksnis

"Streetcar Desire" atspalvis iš esmės yra baltas nagų lakas pripildytas gausybe ryškiai rožinių didelių apvalių ir itin mažų dalelių. Vienas sluoksnis tinkamesnis išgauti plonytį, permatomą efektą ir labiau tinkamas ant spalvoto lako kaip viršutinis nagų lako sluoksnis. Tuo tarpu norint išgauti itin ryškų efektą, jums prireiks minimaliai dviejų, tačiau geriausiai 3 nagų lako sluoknsių. 

Čia pridėtos nuotraukos tikrai neatspindi viso nagų lako grožio - dailiausiai jis atrodo su dirbtinio apšvietimo žybsniu ir visai neatsiskleidžia dienos metu. Tad griežtai tai proginis/ vakarinis nagų lakas. 

Viršutinė ranka - 3 sluoksniai; apatinė - 2 sluoksniai

Šį kartą padengiau visus rankų pirštus, norėdama parodyti jums efektą, tačiau tokio manikiūro aš nesirinkčiau, na nebent kažkokiam teminiam vakarėliui. o kasdienai, manau itin gražiai atrodytų ant spalvoto nagų lako kaip vieno ar kelių nagų akcentinė priemonė - viršutinis nagų lako sluoksnis.

Kad ir kaip bebūtų gaila, tačiau aš tikėjausi ilgesnio išlikimo. Padengti keli sluoksniai sudarė labai labai storą nagų lako plutelę ir ji greit atšoko nuo nagų. Man laikėsi 2-3 dienas, tačiau jei dengiu vienu sluoksneliu, ištempiu ir 4 dienas, tad sakyčiau viskas dar labai priklauso nuo dengimo technikos. Kalbant apie nuvalymą - tokius nagų lakus nuvalyti žiauriai sunku - geriausia bandyti nuimti kaip gelinius nagus - mirkant valiklyje. Tačiau storo sluoksnio valyti man beveik nereikėjo - trečią dieną, po vonios viskas buvo atšokę nuo nagų ir beliko nuimti nuo paviršiaus.

Panašūs nagų lakai:
 - SINERO nagų lakas "Let's dance" D3




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai